Actualitate

Percheziții la traficanții de droguri din Cluj. Captură impresionantă a procurorilor VIDEO

Procurorii DIICOT, împreună cu alte structuri specializate de poliție, au efectuat percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri și substanțe interzise. Captura s-a dovedit impresionantă.

În imagine: Percheziții în Cluj la persoane bănuite de trafic de droguri/ sursa: IPJ Cluj În imagine: Percheziții în Cluj la persoane bănuite de trafic de droguri/ sursa: IPJ Cluj

 

Percheziții domiciliare la traficanții de droguri

„La data de 2 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri, fiind efectuate 4 percheziții domiciliare, în municipiul Cluj-Napoca și în localități situate în județul Cluj. În urma acțiunilor desfășurate, două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, ulterior fiind arestate preventiv", se arată într-un comunicat de presă al BCCO.

Potrivit documentului citat, „din cercetări a reieșit că, din 2021 și până în prezent, cei bănuiți ar fi procurat și comercializat către diverși consumatori, droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive". În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 3.029,3 grame de cannabis, 1.166,4 grame de 3-CMC și alte 15 grame de ciuperci halucinogene.


În imagine: Percheziții în Cluj la persoane bănuite de trafic de droguri/ sursa: IPJ Cluj

De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate 3 telefoane mobile, peste 46.000 de lei, două cântare de mare precizie și un aparat de vidat.

În imagine: Percheziții în Cluj la persoane bănuite de trafic de droguri/ sursa: IPJ Cluj

„În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați, de 29 și 31 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, respectiv municipiul Bistrița, iar în cursul zilei de astăzi, 3 octombrie, au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, care a dispus pe numele acestora măsura arestării preventive, pentru 30 de zile", arată polițiștii.


Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Percheziții la hoții de lemne din Cluj! Mai mulți suspecți sunt acuzați de delapidare. VIDEO

Percheziții DNA la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj

Trei tineri, reținuți pentru trafic de droguri! Aveau o cultură de cannabis și voiau să vândă drogurile în Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter