Actualitate

Trei tineri, reținuți pentru trafic de droguri! Aveau o cultură de cannabis și voiau să vândă drogurile în Cluj

Trei tineri din Piatra-Neamț au plantat o cultură de cannabis și urmau să vândă drogurile în Cluj, însă au fost prinși de DIICOT.

Trei tineri aveau o cultură de cannabis în Piatra-Neamț și urmau să vândă iarbă în Cluj / Foto: IPJ Neamț Trei tineri aveau o cultură de cannabis în Piatra-Neamț și urmau să vândă iarbă în Cluj / Foto: IPJ Neamț

 

 


Trei tineri din municipiul Piatra-Neamţ au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Neamţ, sub acuzaţiile de trafic şi deţinere de droguri de risc.

 


Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ a declarat, sâmbătă, că tinerii, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 ani, ar fi înfiinţat o cultură de cannabis pe un teren viran din Piatra-Neamţ.

În luna octombrie au recoltat drogurile şi le-au depozitat într-o clădire din localitatea Dobreni pentru a le comercializa în judeţele Neamţ şi Cluj, către diverşi consumatori.


„În urma a trei percheziţii domiciliare, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea indisponibilizării, aproximativ opt kilograme de cannabis, mai multe dispozitive şi obiecte folosite la înfiinţarea şi dezvoltarea culturii de cannabis, precum şi trei telefoane mobile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul DIICOT Neamţ pentru audieri şi au fost reţinute pentru 24 ore. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La activităţi au participat poliţişti din cadrul IPJ Neamţ, a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj şi jandarmi din cadrul IJJ Neamţ. 

CITEȘTE ȘI:

Tânăr de 24 de ani din Cluj-Napoca, reținut de polițiști pentru trafic de droguri! Vindea „cristale” și cannabis. FOTO

VIDEO. Culturi de cannabis, găsite într-o pădure lângă Cluj-Napoca! Polițiștii au mai găsit MDMA și ciuperci la traficanți acasă

Un bătrân de 70 de ani din Dezmir deținea ilegal trei pistoale și peste 500 de cartușe în casă. FOTO

abonare newsletter