Actualitate

Bancnote false de 100 de lei la Cluj

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Târgu Mureş au efectuat trei percheziţii la locuinţele a trei bărbaţi bănuiţi că ar fi falsificat şi plasat, pe raza judeţului Mureş, 20 de bancnote din cupiură de 100 de lei. În urma percheziţiilor, a fost ridicată o imprimantă care ar fi fost folosită la comiterea infracţiunilor.

Actualitate

Peste 700 de pliculeţe conţinând produse cu efect psihoactiv, ridicate în urma unor percheziţii făcute la Cluj şi Suceava

Doi bărbați sunt suspectați de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T., de săvârșirea infracțiunilor de asociere pentru săvârșirea de infracțiuni și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Actualitate

Suspecţi de trafic de droguri prinşi în flagrant de BCCO Cluj

Doi bărbați din Covasna sunt suspectați de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. că au deținut și vândut, pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, droguri de risc și mare risc. Suspecții au fost arestați preventiv.

abonare newsletter
banners