Actualitate

Percheziții la hoții de lemne din Cluj! Mai mulți suspecți sunt acuzați de delapidare. VIDEO

Polițiștii clujeni au efectuat, miercuri, 20 de percheziții în zona rurală din Cluj la hoții de lemne.

Polițiștii clujeni au efectuat, miercuri, 20 de percheziții în zona rurală din Cluj la hoții de lemne/ FOTO: IPJ Cluj Polițiștii clujeni au efectuat, miercuri, 20 de percheziții în zona rurală din Cluj la hoții de lemne/ FOTO: IPJ Cluj

 

 


Polițiștii clujeni au efectuat, miercuri, 20 de percheziții în zona rurală din Cluj la hoții de lemne.

„Astăzi, 2 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, sub coordonarea procurorului de caz, efectuează 20 de percheziții domiciliare în mediul rural din județul Cluj, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tăiere, fără drept, de arbori, furt de arbori și delapidare.


Activitatea este derulată în colaborare de către Serviciile de Ordine Publică, Investigații Economice, Investigații Criminale și Criminalistic cu sprijinul polițiștilor din cadrul Polițiilor municipale Cluj-Napoca, Turda și a Poliției Orașului Huedin.

Sunt efectuate verificări pentru identificarea materialului lemnos obținut fără proveniență legală, a documentelor probatorii, precum și a altor mijloace de probă de interes în cauză.


La acțiuni participă specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

După finalizarea perchezițiilor mai multe persoane vor fi conduse la sediul Poliției”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


 

Sursa video: IPJ Cluj

CITEȘTE ȘI:

Halucinant! Un clujean ar fi distribuit online imagini și videoclipuri indecente cu minori. Percheziții VIDEO

Percheziții DNA la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj

73.000 euro și 65 de pungi cu droguri, găsiți de polițiștii clujeni în urma unor percheziții! 13 bărbați au fost reținuți. VIDEO

abonare newsletter