Actualitate

Accident pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, sâmbătă seara! Un motociclist a fost rănit grav

Un accident rutier s-a produs pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca sâmbătă seara. Un motociclist a fost grav rănit.

Un accident s-a produs în Cluj-Napoca sâmbătă seara, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 / Foto: monitorulcj.ro Un accident s-a produs în Cluj-Napoca sâmbătă seara, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Accidentul s-a produs între o mașină și o motocicletă, în jurul orei 18:00, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

 


Șoferul motocicletei a fost rănit în urma impactului, așa că echipajul de salvare prezent la fața locului l-a transportat la spital pentru îngrijiri:

„Azi, 29 octombrie în jurul orei 18.00, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca. Coliziunea față-spate a avut loc între un motociclist în vârstă de 37 de ani și o mașină, condusă de un bărbat în vârstă de 72 de ani.


În urma evenimentului, motociclistul a fost transportat la o unitate medicală pentru mai multe investigații. Testările celor 2 cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a declarat ofițerul de presă al IPJ Cluj pentru monitorulcj.ro.

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr de 23 de ani, șofer implicat în accidentul de la ieșire din Huedin, a MURIT! A intrat cu mașina într-un TIR. FOTO

Accident grav în Huedin, cu victime ÎNCARCERATE! UPDATE: Un tânăr de 23 de ani a MURIT, altul e în spital. VIDEO

Trei tineri, reținuți pentru trafic de droguri! Aveau o cultură de cannabis și voiau să vândă drogurile în Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter