Actualitate

Accident grav în Huedin, cu victime ÎNCARCERATE! UPDATE: Un tânăr de 23 de ani a MURIT, altul e în spital. VIDEO

Un accident grav s-a produs la ieșire din Huedin, între o mașină și un TIR. Doi tineri au rămas încarcerați într-o mașină, cu mai multe răni și pierderi de conștiență. UPDATE: Unul dintre șoferi este mort.

Accident grav la ieșire din Huedin, soldat cu două victime / Foto: ISU Cluj Accident grav la ieșire din Huedin, soldat cu două victime / Foto: ISU Cluj


 

Pompierii au intervenit în această dimineață la un accident rutier grav petrecut la ieșire din Huedin, soldat cu două victime.


Doi bărbați în vârstă de aproxiamtiv 30 de ani au fost transportați la spital de urgență, după ce au fost extrași din mașina în care se aflau la momentul impactului:

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un accident rutier cu două persoane încarcerate, petrecut pe DN1E60, la ieșire din localitatea Huedin spre Bologa.
La fața locului sau deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se aflau încarcerați doi bărbați, ce prezentau multiple traumatisme și pierderi de conștiență.


Salvatorii au folosit echipamentele din dotare pentru a asigura accesul către victime și ale extrage fără agravarea leziunilor suferite. Cei doi bărbați, în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost preluați de către echipajele SAJ și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

UPDATE: Unul dintre șoferi a murit - e un tânăr de 23 de ani

În accident au fost implicate o mașină și un TIR. Șoferul mașinii, un tânăr de 23 de ani, a murit în urma impactului cu TIR-ul, iar un alt pasager în mașina sa, un tânăr de 29 de ani, se află în spital:


„La data de 28 octombrie a.c. ,în jurul orei 06.25 polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60 la ieșirea din localitatea Huedin. Din primele date, un tânăr de in vârstă de 23 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe direcția Huedin spre Oradea, la km528+800m. ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și semiremorcă), care era condus din sensul opus de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Cluj.

În urma evenimentului, din păcate, tânărul de 23 de ani a decedat, iar un alt tânăr în vârstă de 29 de ani, pasager în autoturism, a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportat la spital. Testarea conducătorului de camion cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident între două mașini și un tractor, în Iclod! O femeie de 72 de ani a ajuns la spital. FOTO

Bărbat din Sânmartin, în stare foarte gravă după ce s-a rănit cu drujba! A fost dus la spital cu elicopterul SMURD. FOTO

abonare newsletter