Actualitate

PERICOL PUBLIC! Șofer BEAT care conducea haotic în Cluj-Napoca, blocat în trafic de alt șofer până la sosirea polițiștilor

Un clujean a blocat cu mașina un șofer rupt de beat, care conducea haotic pe străzile din Cluj-Napoca, punând în pericol siguranța pietonilor și a celorlalți conducători. Avea o alcoolemie imensă!

Șofer rupt de beat, oprit în trafic de un alt șofer responsabil / Foto 1: IPJ Cluj - Foto 2: Google Maps Șofer rupt de beat, oprit în trafic de un alt șofer responsabil / Foto 1: IPJ Cluj - Foto 2: Google Maps

 

 


Un clujean responsabil a blocat în trafic mașina unui șofer care conducea haotic pe străzile din oraș, când se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 


Între timp, bărbatul a chemat și polițiștii, pentru că șoferul iresponsabil punea în pericol siguranța pietonilor și a celorlalți șoferi.

„La data de 22 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui conducător auto în vârstă de 66 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, depistat sub influența băuturilor alcoolice. La baza aspectelor constatate și a măsurilor legale luate de către polițiști se regăsește responsabilitatea civică manifestată de un alt participant la trafic, care a sesizat situația observată. În fapt, în jurul orei 14.50, polițiștii rutieri au fost sesizați de către un conducător auto în vârstă de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care preciza că a reușit blocarea mașinii unui bărbat aflat sub influența alcoolului. Din relatările acestuia a reieșit faptul că respectivul conducător auto, bărbat în vârstă de 66 de ani, ar fi avut deplasare sinuoasă, punând astfel în primejdie siguranța pietonilor și a altor participanți la trafic”, a transmis IPJ Cluj.


După ce au ajuns polițiștii, s-a dovedit că șoferul problematic avea o concentrație imensă de alcool, de 1,41 mg/l alcool pur în aerul concentrat. 

Ulterior, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore:


„Testarea cu aparatul etilotest a bărbatului a indicat o concentrație de 1,41 mg/l alcool pur în aerul concentrat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice. În urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a adăugat IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Șoferi drogați, beți sau fără permis, „trași pe dreapta” în acest weekend, la Cluj

Doi bărbați s-au rătăcit pe munte după ce au consumat alcool şi nu au mai găsit drumul spre stână. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter