Actualitate

Locuință din Pata Rât, distrusă de flăcări! Localnicii n-au putut opri incendiul din cauza lipsei de apă. FOTO

Un incendiu a izbucnit joi la o locuință de la Pata Rât. Din cauza lipsei de apă, localnicii nu au putut stinge flăcările, iar locuința a fost distrusă în totalitate.

Baracă în flăcări la Pata Rât / Foto: Radio Pata

 

 


Un incendiu a izbucnit în Pata Rât și a distrus în totalitate o baracă. Din cauza lipsei de apă, locatarii nu au putut să facă nimic pentru a stinge flăcările până la venirea pompierilor:

„O locuință din comunitatea Dallas a fost distrusă complet într-un incendiu. Focul a pornit de la soba în care oamenii ardeau lemne pentru a încălzi spațiul și a cuprins repede toată locuința. Locatarii au încercat să oprească flăcările, dar lipsa apei în comunitate a făcut imposibilă stoparea incendiului”, spun cei de la Radio Pata. 


Baracă, distrusă în totalitate de flăcări în Pata Rât / Foto: ISU Cluj

Pompierii au încercat să stingă flăcările timp de o oră. Incendiul a pornit de la o sobă:

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru a stinge flăcările ce au izbucnit într-o baracă situată pe strada Platanilor din municipiul Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit în jurul orei 13.20, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii și, preventiv, un echipaj SMURD. În momentul sosirii la locul solicitării, echipajele de intervenție au găsit locuința, cu o suprafață de aproximativ 40mp, cuprinsă în totalitate de flăcări, iar ocupanții erau ieșiți din aceasta.


Pompierii clujeni sting flăcările care au cuprins o baracă de la Pata Rât / Foto: ISU Cluj

Operațiunile de intervenție desfășurate de pompierii clujeni au durat mai bine de o oră și au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.  Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment. Cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la coșul pentru evacuarea fumului, izolat necorespunzător față de materialele combustibile”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Poluarea de la Pata Rât. După 5 ani, Consiliul Județean Cluj NU ȘTIE cât levigat este în zonă. Levigatul curge, banul public se duce!

Darius vrea să fie artist! Un băiat talentat de 12 ani din Pata Rât își scoate la licitație desenele

Ultimele Stiri
abonare newsletter