Actualitate

INCREDIBIL. Mai mulți șoferi au dovedit că nu știu să circule pe autostradă și au rămas pietoni

Polițiștii au desfășurat o acțiune în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona nodului rutier din Gilău, pentru combaterea depășirilor neregulamentare și a circulației pe sensul opus de mers.

sursă foto IPJ Cluj sursă foto IPJ Cluj

 

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, în urma acțiunii au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7.000 de lei, fiind reținute 5 permise de conducere, dintre care 3 pentru circulație pe sensul opus de mers, 1 pentru depășire neregulamentară și 1 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.


„În jurul orei 22.30,  pe breteaua de urcare pe autostrada A3, dinspre localitatea Gilău, polițiștii au depistat un conducător auto în vârstă de 29 de ani, care a efectuat manevra de depășire a două autoturisme în zona de acțiune a indicatorului depășirea interzisă. În intervalul 22.35 – 23.40, trei conducători auto cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani au fost depistați circulând pe sensul opus de mers, în mod nejustificat, pe breteaua de urcare a autostrăzii A3, dinspre localitatea Gilău. În toate cazurile conducătorii auto au fost sancționați contravențional, iar ca măsură tehnico-administrativă polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile”, transmite IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Al doilea accident în decurs de câteva ore pe breteaua de autostradă A3 la Gilău

Accident pe nodul autostrăzii A3. 8 persoane au fost consultate de medici, inclusiv un bebeluș

Bărbat reţinut de poliţişti după ce a uitat într-un autobuz o sacoşă cu două pistoale

Ultimele Stiri
abonare newsletter