Actualitate

Accident pe nodul autostrăzii A3. 8 persoane au fost consultate de medici, inclusiv un bebeluș

Pompierii au intervenit sâmbătă după-amiază la un accident rutier petrecut pe nodul rutier din apropiere de localitatea Gilău ce face legătura cu autostrada A3.

sursă foto ISU Cluj sursă foto ISU Cluj

 

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ, unde au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.


„Opt persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ, dintre care patru au fost transportate la spital. Astfel, doi bărbați, o femeie și un copil, în vârstă de aproximativ un an, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia erau conștienți și cooperanți. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor, cât și pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident”, transmite ISU Cluj.

„Sâmbătă, 15 octombrie, în jurul orei 13.40, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A3 au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe breteaua de intrare dinspre localitatea Gilău. Din primele date, coliziunea s-ar fi produs între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, ambii din județul Cluj. În urma impactului, conducătorul auto în vârstă de 29 de ani, un alt pasager de 57 de ani și un minor, toți din același autoturism, au necesitat îngrijiri de specialitate. Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, transmite IPJ Cluj.


Traficul a fost restricționat pentru aproximativ o oră, circulându-se pe un singur fir, alternativ.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Accident pe centura Vâlcele-Apahida, cu 4 mașini, între care un DRIC! O femeie, dusă de urgență la spital!

Un șofer rupt de beat a produs un accident în Florești! Bărbatul, reținut de polițiști. Ce alcoolemie avea?

Accident GRAV în Câmpia Turzii. Un minor a fost LOVIT de o mașină pe trecerea de pietoni

Ultimele Stiri
abonare newsletter