Actualitate

Al doilea accident în decurs de câteva ore pe breteaua de autostradă A3 la Gilău

Pompierii au intervenit duminică la un accident rutier petrecut pe nodul de legătură cu autostrada A3 din apropiere de localitatea Gilău.

sursă foto ISU Cluj sursă foto ISU Cluj

 

Apelul de urgență a venit în jurul orei 11.00, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.


„O femeie și un copil, în vârstă de aproximativ 30 de ani, respectiv 9 ani, au fost consultați de către echipajele SMURD și SAJ și au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Aceștia erau în stare de conștiență și erau cooperanți”, transmite ISU Cluj.

Reamintim că ieri după amiază pompierii au intervenit la un accident rutier petrecut pe nodul rutier din apropiere de localitatea Gilău ce face legătura cu autostrada A3.


„Sâmbătă, 15 octombrie, în jurul orei 13.40, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A3 au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe breteaua de intrare dinspre localitatea Gilău. Din primele date, coliziunea s-ar fi produs între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, ambii din județul Cluj. În urma impactului, conducătorul auto în vârstă de 29 de ani, un alt pasager de 57 de ani și un minor, toți din același autoturism, au necesitat îngrijiri de specialitate. Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, transmite IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Tur ghidat cu bicicleta pe malul Someșului până la Lacul Gilău. VEZI care este traseul

Cal CĂZUT în canalul Someș din Gilău. Animalul a fost scos din apă după aproximativ 4 ore. VIDEO

Se reia traficul pe drumul Gilău-Someșul Rece – Mărișel. Viteză 5 km/h și distanță între mașini

abonare newsletter