Național

Bărbat reţinut de poliţişti după ce a uitat într-un autobuz o sacoşă cu două pistoale

Un bărbat din Galaţi a fost reţinut de poliţişti după ce a uitat într-un autobuz o sacoşă cu două pistoale neletale, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Un bărbat din Galaţi a fost reţinut de poliţişti după ce a uitat într-un autobuz o sacoşă cu două pistoale/ Foto: pixabay.com Un bărbat din Galaţi a fost reţinut de poliţişti după ce a uitat într-un autobuz o sacoşă cu două pistoale/ Foto: pixabay.com

 

 


Potrivit sursei citate, Secţia 4 Poliţie Galaţi a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că şoferul unui autobuz a găsit, la terminarea turei, pe o banchetă a autovehiculului, o sacoşă în care se aflau două pistoale.

 


La faţa locului, s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie şi din cadrul IPJ Galaţi - Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au stabilit că cele două pistoale fac parte din categoria armelor neletale.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, pistoalele fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.


Poliţiştii au desfăşurat activităţi investigative şi au identificat persoana care ar fi uitat cele două pistoale în mijlocul de transport în comun, fiind vorba despre un bărbat de 39 ani, din municipiul Galaţi.

La data de 13 octombrie, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la adresa de domiciliu a celui în cauză, ocazie în care poliţiştii au identificat şi un număr de 10 alice calibrul 4,5 mm şi 60 bile din plastic calibrul 6 mm.


Bărbatul de 39 ani a fost condus la sediul IPJ Galaţi, unde, după administrarea probatoriului în cauză, s-a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore.

 

CITEȘTE ȘI:

Un băiat a tras cu un pistol cu aer comprimat într-un grup de tineri, din mașină, în Botoșani

Scandal la o nuntă din Cluj-Napoca! Un bărbat a amenințat nuntașii cu un pistol și a tras 2 focuri

Scandal pe o terasă din Zorilor. Un tânăr a scos un pistol, iar un altul a folosit spray paralizant

abonare newsletter