Actualitate

Atenție, floreșteni! Armata face trageri cu diverse arme în luna octombrie în comună. Ce restricții se impun

Primăria a anunțat că armata va organiza trageri pe raza comunei Florești până la finalul lunii octombrie. Cine încalcă restricțiile va fi tras la răspundere.

Armata va face trageri cu diverse arme în luna octombrie în comună / Foto: MApN - Facebook Armata va face trageri cu diverse arme în luna octombrie în comună / Foto: MApN - Facebook

 

 


Ministerul Apărării Naționale Unitatea Militară 01463 aduce la cunoștință faptul că în zilele de 05.10, 07.10, 11.10, 12.10, 13.10, 14.10, 19.10, 20.10, 21.10, 26.10, 27.10, 28.10 -2022 se vor executa trageri cu diferite categorii de armament pe raza comunei Florești.

 


Pentru asigurarea securității și prevenirii accidentelor pe timpul tragerii și instrucției, se vor înștiința satele, fermele, locurile izolate și proprietarii terenurilor aflate în zona de siguranță a Poligonului Florești, că, în perioada menționată, se interzice accesul oamenilor, animalelor, căruțelor, atelajelor sau a altor categorii de utilaje și autovehicule în zona de siguranță, a transmis Primăria Florești.

Pe perimetrul acestor zone militare restricționate se instalează posturi de pază, iar populația este obligată să execute avertizările care se impun.


De asemenea, orice accident care s-ar putea întâmpla va fi pus „în sarcina celor care încalcă aceste prevederi”, conform Primăriei comunei Florești.

CITEȘTE ȘI:

1.386 de situații de urgență, înregistrate luni! Pompierii au avut cele mai multe misiuni în Cluj și alte patru județe

O campanie în Cehia a adunat destui bani pentru a cumpăra un tanc Ucrainei: „Cadou potrivit de ziua lui Putin”

Ultimele Stiri
abonare newsletter