Actualitate

Accident cu 4 mașini în Feleacu! 5 persoane au fost transportate la spital. FOTO/VIDEO

Un accident rutier cu 4 mașini a avut loc, sâmbătă, în Feleacu, județul Cluj. În urma accidentului, 5 persoane au fost transportate la spital.

Un accident rutier cu 4 mașini a avut loc, sâmbătă, în Feleacu, județul Cluj. În urma accidentului, 5 persoane au fost transportate la spital/ FOTO: ISU Cluj Un accident rutier cu 4 mașini a avut loc, sâmbătă, în Feleacu, județul Cluj. În urma accidentului, 5 persoane au fost transportate la spital/ FOTO: ISU Cluj

 

 


Potrivit reprezentanțiilor ISU Cluj, 3 persoane sunt evaluate de către echipajele medicale.

 


La fața locului au intervenit două autospeciale, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe SAJ

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în comuna Feleacu. În accident au fost implicate 4 autoturisme, însă nu există victime încarcerate. Din primele informații, 3 persoane sunt evaluate de către echipajele medicale. La fața locului se află două autospeciale, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe SAJ. Intervenția este în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


UPDATE ORA 12:12

„Salvatorii au găsit la fața locului 10 persoane, care au ieșit singure din autoturismele avariate. Două persoane de sex feminin, dintre care o minoră, sunt transportate la spital, fiind conștiente și cooperante. De asemenea, în momentele următoare vor fi transportați la spital alți trei bărbați, care au suferit răni minore”, a transmis ISU Cluj.

„În aceste momente polițiștii desfășoară cercetarea la fața locului în urma unui accident rutier produs în comuna Feleacu in care au fost implicate 4 autoturisme. Momentan traficul este blocat”, a transmis IPJ Cluj.


Sursa video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Accident pe strada Oașului! Momentul impactului, suprins de camerele de supraveghere

Accident între un TIR și o mașină, în Baciu! Un bărbat a rămas ÎNCARCERAT. FOTO

abonare newsletter