Actualitate

Șoferi beți, drogați sau fără permis, „trași pe dreapta” în week-end, la Cluj

Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale în weekend, la Cluj, din cauza încălcării legislației rutiere.

Șoferi beți, drogați sau fără permis, „trași pe dreapta” în week-end, la Cluj. FOTO: Arhivă IPJ Cluj Șoferi beți, drogați sau fără permis, „trași pe dreapta” în week-end, la Cluj. FOTO: Arhivă IPJ Cluj

 

 


O șoferiță de 22 de ani a fost depistat în noaptea de sâmbătă spre duminicpă, în timp ce conducea pe DN1C, pe raza localității Dej, deși consumase substanțe interzise.

 


„La data de 11 septembrie, în jurul orei 00.10, polițiștii Biroului Rutier Dej au oprit pentru verificări autoturismul condus de o tânără, în vârstă de 22 de ani, pe DN1C. Testarea acesteia cu aparatul drugtest a indicat prezența substanțelor interzise, fiind ulterior condusă la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii din Câmpia Turzii au depistat un șofer din Luna în timp ce conducea, cu toate că permisul îi era suspendat.


„La data de 10 septembrie, în jurul orei 01.00, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe raza municipiului, polițiștii municipiului Câmpia Turzii au oprit un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Luna. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul figurează având dreptul de a conduce autovehicule suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se mai arată într-un comunicat IPJ Cluj.

Duminică seară, în jurul orei 22.40, polițiștii Biroului Rutier Cluj au oprit un autoturism condus pe strada Calea Dorobanților, de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiu Cluj-Napoca, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.


„În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat concentrația de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind astfel condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcolului sau a altor substanțe”, mai precizează IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Transport ILEGAL de lemn, în Baciu. Atât lemnul, cât și camionul au fost confiscate

Ultimele Stiri
abonare newsletter