Actualitate

Veste bună pentru floreșteni! Primăria anunță suplimentarea numărul autobuzelor pentru evitarea blocajelor în trafic

Primăria Florești a anunțat suplimentarea numărului de autobuze pe liniile M21 și M26, începând de luni, 19 septembrie.

Primăria Florești a anunțat suplimentarea numărului de autobuze pe liniile M21 și M26, începând de luni, 19 septembrie/ Foto: Facebook - Gabi Iusan Primăria Florești a anunțat suplimentarea numărului de autobuze pe liniile M21 și M26, începând de luni, 19 septembrie/ Foto: Facebook - Gabi Iusan

 

 


Primăria Florești a anunțat suplimentarea numărului de autobuze începând cu data de 19 septembrie pe liniile M21 și M26.

 


Potrivit reprezentanțiilor Primăriei Florești au anunțat că CTP va introduce începând de luni, 19 septembrie, un număr de 4 autobuze pe linia M26 cu plecare din stația Primăria Florești S la orele: 6:33, 6:40, 6:47 și 6:54, respectiv pe linia M21 3 autobuze, cu plecare din zona fostei ferme de pe strada Cetății la orele: 6:30, 6:40, 6:50.

Acest măsuri vin pentru decongestionarea traficului care a ajuns supraaglomerat în urma lucrărilor de modernizare de pe strada Eroilor.


„Măsurile de suplimentare a mijloacelor de transport în comun sunt necesare pentru reducerea timpului de așteptare în stații și eficientizarea preluării fluxului de călători.

Derularea proiectului lucrărilor de modernizare a străzii Eroilor, dezafectarea temporară a podului de la intersecția străzii Eroilor cu strada D. Mocanu, dar și lucrările de relocare a conductei de gaze naturale în subteran pe str. Cetății, au condus la supraaglomerarea traficului auto general, ceea ce a afectat implicit și programul liniilor


metropolitane din Florești, în special liniile M21, M22 și M26 .

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA a suplimentat numărul mijloacelor de transport în comun și au fost dispuse echipaje ale poliției locale pe teren pentru fluidizarea traficului, pentru a reduce intervale cu blocaje din traficul auto general”, au transmis reprezentanții Primăriei Florești.


 

CITEȘTE ȘI:

Au început lucrările de asfaltare pe strada Eroilor din Florești. Pivariu: „Încă o etapă de verificări a stadiului lucrărilor”

Șarpe găsit în mașina unui curier, în Florești. Jandarmii au intervenit la fața locului. FOTO

abonare newsletter