Actualitate

Iohannis semnează în cartea de condoleanțe a Reginei Elisabeta a II-a după 6 zile de la deces

Preşedintele Klaus Iohannis va semna, marţi, în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a la reşedinţa ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Klaus Iohannis va semna, marţi, în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a / Foto: Facebook - Klaus Iohannis Preşedintele Klaus Iohannis va semna, marţi, în cartea de condoleanţe deschisă în memoria Reginei Elisabeta a II-a / Foto: Facebook - Klaus Iohannis

 

 


Potrivit agendei, şeful statului va merge la ora 14:00 să semneze în cartea de condoleanţe deschisă la reşedinţa din Strada Armindenului din Bucureşti.

 


Ambasada Marii Britanii din Bucureşti a deschis o Carte de condoleanţe online, dar şi în format fizic la reşedinţa din Strada Armindenului din Capitală în urma morţii Reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit joi, 8 septembrie, după o domnie de 70 de ani, la Castelul Balmoral din Scoția, la vârsta de 96 de ani.


Starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a deteriorat şi medicii au recomandat joi ca aceasta să rămână sub supraveghere medicală. Membrii familiei regale s-au deplasat la Castelul Balmoral, reşedinţa din Scoţia unde se afla suverana.

Deşi starea reginei nu a fost detaliată, faptul că apropiaţii ei au călătorit la Balmoral a indicat faptul că situaţia era gravă.


 

CITEȘTE ȘI:

BREAKING NEWS! Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani

Regina Elisabeta a fost cel mai longeviv monarh al Regatului Unit. A urcat pe tron în 1952

Fără avioane private. Liderii lumii merg la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a cu autobuzul!

Ultimele Stiri
abonare newsletter