Actualitate

Un bărbat a murit în timp ce culegea fructe de pădure în Măguri Răcătău. Ce s-a întâmplat? FOTO

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit în timp ce culegea fructe de pădure în comuna clujeană Măguri Răcătău. Pompierii, jandarmii și salvamontiștii clujeni au intervenit pentru a-i recupera corpul.

Un bărbat a murit în timp ce culegea fructe de pădure în Măguri Răcătău / Foto: ISU Cluj Un bărbat a murit în timp ce culegea fructe de pădure în Măguri Răcătău / Foto: ISU Cluj

 

 


Incidentul s-a petrecut în zona cabanei Blajoaia din localitatea Măguri, comuna Măguri Răcătău.

 


Bărbatul ar fi suferit „o afecțiune medicală”, după care a murit, potrivit ISU Cluj, care nu a anunțat o cauză exactă a decesului.

Cel mai probabil este vorba de un infarct.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit alături de polițiști, jandarmi și personal Salvamont-Salvaspeo pentru a recupera corpul unui bărbat, în vârstă de cca 60 de ani, care cel mai probabil a suferit o afecțiune medicală și a decedat, în timp ce culegea fructe de pădure, în zona cabanei Blajoaia situată pe raza localității Măguri, comuna Măguri Răcătău.

La fața locului a fost dislocat un echipaj cu o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, care, alături de celelalte forțe implicate, au reușit să recupereze corpul bărbatului și l-au predat institutului de medicină legală”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Bărbat, găsit mort pe câmp în apropiere de Cojocna. A fost dat dispărut de două zile

Copil de 11 ani, găsit mort în piscina unei pensiuni din Maramureș. Medicii nu l-au mai putut salva

abonare newsletter