Ştiri din Transilvania

Copil de 11 ani, găsit mort în piscina unei pensiuni din Maramureș. Medicii nu l-au mai putut salva

Un copil de 11 ani a fost găsit înecat într-o piscină din curtea unui imobil din comuna Ieud, a informat, duminică, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

În ciuda eforturilor depuse de medici, copilul a fost declarat mort/ Foto: pixabay.com În ciuda eforturilor depuse de medici, copilul a fost declarat mort/ Foto: pixabay.com

 

Căldura l-ar fi determinat pe băiat să meargă la piscina unei pensiuni din Ieud, însă nimeni nu l-a văzut pe copil intrând în curte şi ulterior în piscină, scrie antena3.ro.


 

În ciuda eforturilor depuse de medici, copilul a fost declarat mort.


„Poliţiştii Secţiei 2 Bogdan Vodă au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un minor s-a înecat în piscina din curtea unui imobil din localitatea Ieud. 

Deplasaţi la faţa locului, lângă piscină, a fost identificat corpul unui băiat de 11 ani din Ieud, asupra căruia echipajul SMURD efectua manevre de resuscitare. Totodată, la faţa locului a intervenit şi un elicopter SMURD cu medic, care a continuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul minorului”, a spus Ionela Cozma.


Conform surse citate, în urma examinării exterioare a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal din Sighetul Marmaţiei în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili cu exactitate cauză decesului.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai spus, Ionela Cozma.


 

CITEȘTE ȘI:

Copilul dispărut în lacul Laguna Albastră A MURIT! ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Bărbatul din Turda care a sărit în mare să își salveze copilul a murit. Turdeanul nu știa să înoate

Ultimele Stiri
abonare newsletter