Actualitate

Bărbat, găsit mort pe câmp în apropiere de Cojocna. A fost dat dispărut de două zile

Un bărbat a fost găsit mort pe câmp între localitățile clujene Cojocna și Boj Cătun. Bărbatul a plecat de acasă de două zile și nu a mai fost de găsit.

Bărbat, găsit mort pe câmp în apropiere de Cojocna / Foto: Google Maps Bărbat, găsit mort pe câmp în apropiere de Cojocna / Foto: Google Maps

 

 


La data de 25 iulie, luni, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sezsizați cu privire la faptul că, la data de 24 iulie, duminică, în jurul orei 05.30, un bărbat în vârstă de 58 de ani din comuna Cojocna a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

 


Același bărbat a fost găsit marți mort pe un câmp din apropierea localității Cojocna, la două zile de la dispariție:

„La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea drumului dintre localitățile Cojocna și Boj Cătun, pe câmp, a fost găsită o persoană de sex masculin, ce pare a fi decedată.


În baza sesizării, polițiștii deplasați la fața locului, în prezența echipajului medical, au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana decedată este un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Cojocna, plecat voluntar de la domiciliu la data de 24 iulie a.c., în jurul orei 05.30.

De asemenea, cu ocazia examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violență. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a transmis IPJ Cluj.


Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI:

Accident pe Avram Iancu în Florești! Un bătrân și o tânără de 20 de ani, transportați la spital.

Copil de 11 ani, găsit mort în piscina unei pensiuni din Maramureș. Medicii nu l-au mai putut salva

Ultimele Stiri
abonare newsletter