Actualitate

Bărbat din Cluj, reținut după ce a condus MORT de beat și fără permis, de la primele ore ale dimineții

Un bărbat de 33 de ani din comuna Ploscoș, județul Cluj, a fost reținut de polițiști după ce a fost prins la volan mort de beat și nu deținea nici permis de conducere.

Beat și fără permis de conducere pe drumurile din județul Cluj/ Foto: pixabay.com Beat și fără permis de conducere pe drumurile din județul Cluj/ Foto: pixabay.com

 

Conform testului cu aparatul etilotest a reieșit o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.


 

„La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 09.45, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda, au depistat un bărbat de 33 de ani, din comuna Ploscoș, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe un drum comunal, din aceeași comună. În urma verificărilor, polițiștii au constat că acesta nu deține permis de conducere.


Totodată, acesta a fost supus testării cu aparatul etilotest, iar conform testului a reieșit o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă.


În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Un șofer beat a făcut ravagii în Mărăști, luni! A lovit două mașini în timp ce fugea de polițiști. VIDEO

Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital

abonare newsletter