Actualitate

Vreme rece la început de săptămână în Cluj! VEZI cum va fi vremea în următoarele zile

Vremea este schimbătoare în această săptămână la Cluj-Napoca. Vom avea parte de temperaturi minime care vor coborî la 9 grade Celsius.

Vremea este schimbătoare în această săptămână la Cluj-Napoca/ Foto: Facebook - Municipiul Cluj-Napoca Vremea este schimbătoare în această săptămână la Cluj-Napoca/ Foto: Facebook - Municipiul Cluj-Napoca

 

Potrivit prognozei Accuweather, vremea va fi schimbătoare la Cluj. 


 

Clujenii vor începe săptămâna cu temperaturi mult mai mici față de cele normale pentru această perioadă din calendar.


 

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Pentru ziua de luni, 11 iulie, sunt anunțate câteva reprize de ploaie, șansele de precipitații fiind de 65%. Maxima zilei de anunțată la Cluj este de 22 grade Celsius, cerul fiind înnorat în proporție de 52%. Pe timpul nopții vor fi așteptate doar 9 grade Celsius. Rafalele de vânt vor atinge pe timpul zile 43 km/h.


Marți Clujul scapă de ploi, șansele de precipitații fiind de 22%. Vremea va rămâne în continuare rece, meteorologii anunțând 22 de grade Celsius pe timpul zilei și 10 grade noaptea. 

Miercuri, 13 iulie, temperaturile încep să crească ușor, fiind așteptate maxime de 24 de grade Celsius. Șansele de ploaie sunt aproape inexistente (1%), iar cerul va fi în mare parte însorit.


Clujenii se vor putea bucura joi de cele 29 de grade anunțate de meteorologi pentru această zi, iar cerul va fi în mare parte însorit. Șansele de ploaie vor fi la fel de mici ca și în ziua precedentă, iar pe timpul nopții vor fi așteptate 15 grade Celsius.

Vineri soarele va străluci cu putere și ne vom bucura de 30 de grade pe timpul zilei și 14 grade pe timpul nopții. Șansele de precipitații sunt aproape inexistente, doar 4%, iar cerul va fi acoperit de nori în proporție de 28%. După o săptămână de lucru clujenii se vor putea bucura de o plimbare prin parc.

Weekend-ul vine la Cluj-Napoca cu mult soare și șanse mici de ploaie.

 

CITEȘTE ȘI:

Un nou val de CANICULĂ lovește Europa! La Cluj vor fi până la 37 de grade

Vântul a făcut ravagii! O mașină, distrusă de un acoperiș luat de furtună. FOTO

abonare newsletter