Actualitate

Tânăr de 21 de ani, prins de polițiști drogat la volan, în miez de noapte. Șoferul din Iclod s-a ales cu dosar penal

Un tânăr de 21 de ani din comuna Iclod, județul Cluj s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiștii clujeni sub influența drogurilor.

Tânărul s-a ales cu dosar penal/ Foto: depositphotos.com Tânărul s-a ales cu dosar penal/ Foto: depositphotos.com

 

Polițiștii l-au oprit pe tânărul de 21 de ani pentru simple verificări, însă din cauza comportamentului și discuțiilor incoerente a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.


 

În urma analizelor, rezultatele au ieșit pozitive la substanțe psihotrope.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


 

„Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor interzise, urmare infracțiunii flagrante constatate la data de 30 iunie a.c., în jurul orei 01.00.


Derulând activități de prevenire în localitatea Nicula, polițiștii au oprit pentru verificări un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Iclod.

Comportamentul incoerent al acestuia și discuțiile purtate au condus la transportarea acestuia la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice, testarea rezultând pozitivă la substanțe psihotrope.


Cercetările continuă astfel în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Șoferi beți și drogați, prinși de polițiști pe drumurile din Cluj. Unul dintre ei a refuzat să sufle în etilotest și prelevarea de probe

Bărbat reținut de polițiști după ce a condus haotic pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Șoferul era mort de beat

abonare newsletter