Actualitate

Bărbat reținut de polițiști după ce a condus haotic pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Șoferul era mort de beat

Un bărbat de 58 de ani din Cluj-Napoca, a fost reținut de polițiști după ce a fost prins în timp ce conducea rupt de beat pe Bulevardul Nicolae Titulescu din municipiu.

Șofer de 58 de ani, prins conducând mort de beat pe străzile din Cluj-Napoca/ Foto: pixabay.com Șofer de 58 de ani, prins conducând mort de beat pe străzile din Cluj-Napoca/ Foto: pixabay.com

 

Clujeanul avea o concentrație de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat vineri, când polițiștii l-au prins.


 

„La data de 17 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier Cluj au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 58 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


În fapt, la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 18.05, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca, un autoturism se deplasează haotic, iar conducătorul acestuia ar putea fi sub influența băuturilor alcoolice.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat de urgență pentru a intercepta autoturismul, constatând faptul că este vorba de un bărbat de 58 de ani, pe care l-au testat cu aparatul etilotest, fiind indicată concentrația de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital

Bătrân de 70 de ani, prins când conducea rupt de beat dimineața pe drumurile județului Cluj

abonare newsletter