monitorulcj.ro Menu

“Bolnavul” Grigoriu, Perșu, cel cu “probleme personale” și avocata Rădulescu “cu termen stabilit” în instanță blochează Consiliul de Administrație al Aeroportului Cluj

Conducerea Aeroportului Internațional Cluj acuză pierderi de 22 milioane de euro, după ce trei membri ai Consiliului de Administrație, numiți de Alin Tișe, nu au participat la o ședință necesară pentru accesarea de fonduri nerambursabile. Este a doua oară când cei trei invocă motive medicale și/sau personale pentru a bune bețe-n roate Aeroportului.

Dubios. De ce a fost exclus un candidat cu experienţă din Consiliul de Administraţie de la Aeroport în detrimentul omului lui Voiculescu?

Alin Tişe i-a propus pe fostul director al Aeroportului Băneasa, Valentin Grigoriu, şi o avocată cvasi-necunoscută din Baroul Bucureşti, Diana Angelica Rădulescu, în Consiliul de Administraţie de la Aeroportul Internaţional Cluj, în detrimentul unor oameni cu experienţă şi care, culmea, au şi trecut de procesul de selecţie organizat de Consiliul Judeţean pentru ocuparea acestor funcţii.