monitorulcj.ro Menu

Record de spectatori la TIFF 2015! - GALERIE FOTO

Ediția cu numărul 14 a marcat un record în istoria celui mai mare festival de film din România: cele 223 filme din 60 de țări selecționate la această ediție au avut parte de circa 400 de proiecții și au adus un număr record de peste 73.000 de plătitori de bilete în sălile de cinema - o creștere importantă, cu peste 10.000, față de anul trecut, anunţă organizatorii.

Andreea Esca a fost prezentă la Gala Festivalului Internaţional de Film Transilvania - GALERIE FOTO

Gala Festivalul Intenaţional de Film Transilvania ( TIIF), a reunit personalităţi din cinematografie şi televiziune. Evenimentul a avut loc sâmbătă, la Teatrul Naţional, unde vedetele s-au fotografiat şi au păşit cu mândrie pe covorul roşu. Andreea Esca a fost una dintre personalităţile care a stârnit atenţia tuturor. Festivalul se află la cea de-a 14-a ediţie şi se pare că a fost cea mai reuşită de până acum.

Theeb la TIFF 2015, un real succes

Theeb, o poveste despre maturizarea unui băiat după moartea tatălui lui, a încântat publicul clujean, duminică, 31 mai, în Piața Unirii Open Air, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Filme vizionate din piscină şi invitaţi de marcă la TIFF 2015

Cel mai mare festival de film din România începe peste 10 zile la Cluj-Napoca. Între 29 mai și 7 iunie, Festivalul Internaţional de Film Transilvania va aduce cele mai bune filme recente, concerte cu trupele momentului, expoziții, masterclass-uri, dezbateri și petreceri. 222 de producții din peste 50 de țări vor rula pe ecrane și circa 850 de invitați români și străini vor ajunge la Cluj în timpul evenimentului.

VIDEO - A fost lansat spotul oficial al TIFF 2015

Campania de imagine de anul acesta a Festivalului Internațional de Film Transilvania (29 mai – 7 iunie) este semnată, pentru al doilea an, de artiștii româno-britanici Anton Groves și Damian Groves.

Regizorul Mircea Daneliuc, celebrat la TIFF 2015

Regizorul Mircea Daneliuc va fi celebrat la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) 2015, la 40 de ani de la debutul său cu lungmetrajul "Cursa", urmând să îi fie dedicată o amplă retrospectivă cuprinzând 12 filme.

Încep înscrierile pentru Let’s Go Digital 2015

Festivalul Internațional de film Transilvania (TIFF), în colaborare cu Asociația Culturală Control N, lansează înscrierile pentru cea de-a 13-a ediție a atelierului de film Let’s Go Digital!