Actualitate

Andreea Esca a fost prezentă la Gala Festivalului Internaţional de Film Transilvania - GALERIE FOTO

Gala Festivalul Intenaţional de Film Transilvania ( TIIF), a reunit personalităţi din cinematografie şi televiziune. Evenimentul a avut loc sâmbătă, la Teatrul Naţional, unde vedetele s-au fotografiat şi au păşit cu mândrie pe covorul roşu. Andreea Esca a fost una dintre personalităţile care a stârnit atenţia tuturor. Festivalul se află la cea de-a 14-a ediţie şi se pare că a fost cea mai reuşită de până acum.

Andreea Esca a avut un rol special în seara Galei Decernării Premiilor. Jurnalista a acordat Premiul de Excelenţă actorului Marin Moraru. Aceasta a spus în repetate rânduri cât de mult îl admiră şi că are emoţii în ceea ce priveşte rolul ei în această seară. Prezenţa ei impecabilă a întors privirile tuturor pe covorul roşu. Alături de Cătălin Ştefănescu, Andreea Esca a avut onoarea de a-i acorda actorului Premiul de Excelenţă din cadrul TIFF.

„Îmi amintesc cu placere de vacanţele pe care eu le petreceam la bunici, la Braşov alături de verii mei din Cluj şi cel mai plăcut moment era pe data de 1 ianuarie când ne aşezam toţi şi urmăream emisiunea care se intitula Dacă doriţi să ne vedeţi. În această emisiune erau toate momentele vesele prezentate în noaptea de revelion. Toate aceste momente îmi aduc aminte de actorul Marin Moraru”, a mărturisit Andreea Esca.


Sala arhiplină de invitaţi care au rămas fideli spectacolului de la început până la sfarşit, a aplaudat puternic la fiecare moment. La gală  au participat şi actori şi regizori străini care au rămas plăcut surprinşi de desfăşurarea festivalului.                                       

 Articol scris de Roxana Cuceu, studentă la Departamentul de Jurnalism, FSPAC-UBB, anul I

Ultimele Stiri
abonare newsletter