monitorulcj.ro Menu

Clădirile din Tetarom I, recepționate cu 5 ani întârziere

Lucrările de extindere a Parcului Industrial Tetarom I trebuiau finalizate în urmă cu cinci ani, dar de abia acum, Consiliul Județean Cluj a anunțat finalizarea investiției. Noile clădiri au fost în pericol din cauza alunecările de teren.

Dealul de la Tetarom I alunecă de 7.000 € pe zi

Alunecările de teren de la Tetarom I costă bugetul judeţului Cluj peste 7 milioane de euro. În ultimii patru ani, Consiliul Judeţean Cluj a cheltuit peste 10 milioane de euro cu alunecările de teren a Dealului Hoia.

Bugetul judeţului Cluj pe 2018 a fost votat. Fără soluţii pentru societăţile falimentare şi cu bani pompaţi în proiecte falimentare

Consilierii judeţeni au votat luni bugetul judeţului Cluj pe acest an fără nicio soluţie pentru salvarea societăţii Drumuri şi Poduri Judeţene SA, care este la un pas de insolvenţă, şi cu bani pompaţi în aceleaşi proiecte de ani de zile. Consiliul Judeţean Cluj beneficiază anul acesta de un buget record de 1,3 miliarde lei.

Lucrările de modernizare la Tetarom I nu vor fi gata mai devreme de decembrie 2018. Artificiul prin care a reușit CJ să nu piardă banii europeni

Nu mai este un secret pentru nimeni că noile clădiri din Parcul Industrial Tetarom I, construite din fonduri europene, sunt în pericol din cauza alunecărilor de teren. Lucrările de modernizare trebuiau încheiate încă din iunie anul trecut, dar pentru Consiliul Județean Cluj nerespectarea termenelor de finalizare a investițiilor a devenit o obișnuință.