Actualitate

Clădirile din Tetarom I, recepționate cu 5 ani întârziere

Lucrările de extindere a Parcului Industrial Tetarom I trebuiau finalizate în urmă cu cinci ani, dar de abia acum, Consiliul Județean Cluj a anunțat finalizarea investiției. Noile clădiri au fost în pericol din cauza alunecările de teren.

“Consiliul Județean a recepționat mai multe obiective care au făcut obiectul acestui proiect european de extindere a infrastructurii de business, respectiv un imobil de birouri cu regim de înălţime D + P + 5E, un sediu administrativ, două hale de depozitare, o parcare auto și un drum tehnic de acces prin spatele halei numărul 2”, transmite instituția.

Proiectul, în valoare de aproximativ 10 milioane de euro, a fost finalizat cu un decalaj de 5 ani din cauza alunecărilor de teren din zona Tetarom. Lucrările de modernizare şi extindere cu 16,8 hectare a Parcului Industrial Tetarom I  au fost realizate de Asocierea formată din S.C ACI SA Cluj, S.C Nord Conforest SA şi S.C Electromontaj SA. În ultimii patru ani, Consiliul Judeţean Cluj a cheltuit peste 10 milioane de euro cu alunecările de teren a Dealului Hoia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter