monitorulcj.ro Menu

Sexul, o soluţie temporară pentru problemele în relaţie. Care sunt principalele neînţelegeri

În secolul vitezei, în care tehnologia avansează de la o zi la alta, iar site-urile de socializare fac interacţiunea mult mai uşoară, să găseşti un partener este simplu. Să menţii însă o relaţie de durată pare din ce în ce mai greu. Specialiştii spun că orgoliul şi modul în care comunică partenerii sunt principalele cauze ale neînţelegerilor, iar sexul este doar o soluţie temporară.

CEDO a obligat România să-i plătească 11.200 de euro unui cămătar din Dej care nu fusese lăsat să facă sex cu soţia în timp ce era arestat preventiv

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a condamnat recent România să-i plătească unui cămătar din Dej condamnat pentru şantaj 11.200 de euro, despăgubiri şi cheltuieli de judecată, pentru că nu i-a facilitat întâlniri intime cu soţia într-o cameră conjugală, în perioada în care el era urmărit penal în stare de arest preventiv.

Schimbarea de sex a devenit gratuită în Argentina

Procedurile chirurgicale de schimbare de sex și tratamentele hormonale au devenit gratuite în Argentina, după aprobarea dată vineri de Ministerul Sănătății din această țară.

Fac SEX ÎN VĂZUL LUMII! Poliţia, cu mâinile LEGATE

În ultimul timp, clujenii preferă să-şi diversifice locurile unde-şi consumă experienţele sexuale. Pentru marea majoritate, patul sau maşina au devenit de domeniul trecutului. O nouă modă îşi face apariţia în oraşul de pe Someş: sexul în public. Dacă exhibiţioniştii nu au nicio problemă şi îşi văd liniştiţi “de treabă”, pudicii se simt stânjeniţi de faptul că astfel de acţiuni au loc ziua în amiaza mare şi sunt îngrijoraţi pentru copii lor. Ce fac poliţiştii locali? Promit că „vor intensifica controalele”.