Sănătate

Cele 6 semne că nu ești deloc bun(ă) la pat, potrivit experților

Iată de ce TU nu ești deloc bun la pat, pentru că sunt șase semne care te pot da de gol. Citește-le cu atenție, iar dacă le sesizezi și te simți stânjenit de acest aspect, nu roși.

Semne că nu ești deloc bun la pat Semne că nu ești deloc bun la pat

 

 


Hai să vorbim despre sex și de ce nu ești bun la asta. Pentru început, menționez că articolul se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, iar ca să fie mai simplu, adresarea va fi la persoana a doua. Așadar, iată de ce TU nu ești deloc bun la pat, pentru că sunt șase semne care te pot da de gol. 

 


Citește-le cu atenție, iar dacă le sesizezi și te simți stânjenit de acest aspect, nu roși, căci îți zic și ce ai de făcut în acest sens, astfel încât performanțele tale sexuale să crească și să nu-ți strici relația.

6 semne că nu ești deloc bun la pat:

1. Lipsa de încredere
Când nu ai încredere în corpul tău, nu te simți liber să fii deschis sau spontan ești mai puțin receptiv. Atunci când nu ai încredere în tine și în corpul tău tinzi să insiști să faci sex pe întuneric sau sub cearșafuri. Poate ajuta să te concentrezi pe ceea ce îți place și pe ce simți bine. Îți recomand să asculți muzică sau să aprinzi lumânări pentru a seta atmosfera, iar Men’s Journal recomandă 11 tehnici pentru a-ți crește stima de sine, cum ar fi pregătirea pentru obstacolele potențiale și vizualizarea succesului în sex. Citește continuarea AICI.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Horoscopul iubirii. Zodiile care vor avea probleme în dragoste în 2024.

abonare newsletter