Horoscop

Top 3 cele mai bune zodii în pat. Acești nativi sunt printre cei mai inventivi

Top 3 cele mai bune zodii în pat. Există semne zodiacale care sunt adesea considerate a fi pasionale și aventuroase în pat.

Cuplu în pat/ Foto: pixabay.com Cuplu în pat/ Foto: pixabay.com

 

 


Pe baza semnului zodiacal al partenerului ne putem face o idee despre cum va reacționa în dormitor și dacă dorește ceva de lungă durată sau o aventură.

 


Cu toate acestea, fiecare nativ are modul său unic de a reacționa în ceea ce privește întâlnirile sexuale și este important să înțelegem detaliile abordării lor.

Top 3 cele mai bune zodii în pat: Gemeni

Nu este de mirare că Gemenii se află în acest top. Nativii Gemeni sunt, probabil cei mai fustangii dintre toate semnele zodiacale. Au multă experiență în dormitor pentru că nu există persoană care să poată rezista acestor nativi. Știu ce să îți spună ca să ajungi în patul lor și sunt maeștrii preludiului. Gemenii știu exact unde, când, ce și cum să facă numai ce îți place ție. 


Top 3 cele mai bune zodii în pat: Scorpioni

Scorpionii sunt adesea considerați pasionali, senzuali și dornici să exploreze aspecte mai profunde ale intimității. Nativii pun pe jar multe persoane, mai ales grație aerului misterios care tronează în jurul lor. Sunt plăcuți la aspect, iar faptul că nu au inhibiții în pat sporește și mai mult sexualitatea lui. Cine a cunoscut un astfel de bărbat poate să confirme, Scorpionii au o putere de atracție irezistibilă. 

Top 3 cele mai bune zodii în pat: Leu

Leul este puternic și determinat. Când îi place de o persoană nu stă pe gânduri și se duce să o cucerească. În așternuturi știe cum să-și satisfacă partenerul. Au energie bună și niciodată nu se vor sătura de tine. Nu te mira dacă te trezește dimineața, sărutându-te pe gât, șoptindu-ți la ureche tot ce îți dorești să auzi.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

10 beneficii ale sexului. Știai că relațiile sexuale scad riscul de infarct și de cancer de prostată?

Horoscopul pentru săptămâna 3-9 iulie. Află ce îți rezervă astrele

Zodia care minte de „îngheață apele”. Acest nativ este maestrul minciunilor

abonare newsletter