monitorulcj.ro Menu

Universitari clujeni şi olandezi caută soluţii pentru creşterea economică a Clujului

Facultatea de Business a Universităţii Babeş-Bolyai, în parteneriat cu academicieni ai Universităţii de Ştiinte Aplicate din Amsterdam, va prezenta joi, 29 ianuarie 2015, începând cu ora 13.30, în Aula Facultăţii de Studii Europene, rezultatele ultimelor studii efectuate asupra economiei Clujului, în cadrul seminarului „Emerging Cluj: latest strategic opportunities”.

(P) Robert Rolih te învață cum să investești pentru a depăși 95% din investitori

Care sunt produsele financiare care îți aduc, de fapt, rezultate? Cum sa investești inteligent și fără riscuri? Expertul acreditat de Brian Tracy, Robert Rolih te învață în 13 noiembrie cum să investești inteligent și să depășești de 95% din investitori. Seminarul Millionare Money Making Machine va avea loc în data de 13 noiembrie 2014, în Cluj-Napoca, între orele 16:00 – 21:00, la Grand Hotel Napoca.

Seminar pe tema creșterii calității vieții studenților cu dizabilități, la UBB Cluj

Biroul pentru Studenți cu Dizabilități (BSD), din cadrul UBB, în colaborare cu Fundația Motivation România, organizează miercuri, 8 octombrie 2014, între orele 16:00 și 18:00, în sala Club a Colegiului Academic al UBB (Str. Em. de Martonne nr. 1, Cluj-Napoca) seminarul care va include elemente de accesibilizare și pregătire pentru viața independentă a persoanelor cu dizabilități.