Actualitate

Lecţii de la specialişti cu experienţă în Sillicon Valley, pentru startup-urile din Cluj

Doi speakeri cu experienţă în SUA şi Sillicon Valey sunt speakerii invitaţi ai unui seminar adresat startupurilor clujene, cu scopul conştientizării lor cu privire la protejarea drepturilor de proprietate intelectuală în domeniul creaţiei şi al inovării.

Zsigmond Bodnár, unul din speakerii evenimentului. Zsigmond Bodnár, unul din speakerii evenimentului.

Seminarul organizat marţi şi are ca teme „Creativitatea, protejarea drepturilor de proprietate intelectuală, ecosistemul de startup-uri și Silicon Valley”.

Întâlnirea îi va avea ca speakeri pe Imre Hild, expert în investiții, respectiv Zsigmond Bodnár (foto), fondator de startup-uri. Cei doi vor vorbi despre   experiențele lor acumulate în SUA și Silicon Valley. Evenimentul are şi scopul de a reuni fondatorii de startup-uri din Cluj şi are loc în cadrul proiectului „Your property – Mark Yourself”, derulat de Centrul Pont.


„Your Property – Mark Yourself este o campanie de conștientizare a valorii proprietății intelectuale în rândul populației tinere, interesată de inovare și creație, dar și intensiv-utilizatoare de produse care țin de proprietatea intelectuală”, arată responsabilii Grupului Pont.

Seminarul va avea loc marţi 28 ferbuarie de la ora 18.30, la  Impact Hub, din cadrul Liberty Center. Participarea la eveniment este gratuită şi se face printr-o înregistrare prealabilă.

Etichete: startup seminar
Ultimele Stiri
abonare newsletter