monitorulcj.ro Menu

Protest anemic împotriva fermei de pui din Florești

Un protest împotriva obținerii unei noi autorizații de funcționare a fermei de pui din Florești a fost organizat, vineri după-masă, în fața Agenţiei de Protecţie a Mediului Cluj. Deși a fost anunțat încă de zilele trecute, protestul a strâns foarte puține persoane.

Primăria Floreşti: Ferma de pui şi-a încetat activitatea

Reprezentanţii Primăriei Floreşti spun că începând cu data de 27 iulie, ferma de pui nu va mai fi populată cu efective de pui, până la obținerea unei eventuale noi autorizații de mediu. “În acest moment actualul ciclu de creștere a puilor este încheiat 90%”, spun aceştia.

Tişe îi dă o mână de ajutor lui Şulea în problema fermei de pui din Floreşti. Mesaj dur pentru cei care se ocupă de acordarea avizelor de funcţionare

Sub pretextul că ferma de pui din Floreşti va bloca dezvoltarea viitorului Spital Regional de Urgenţă, preşedintele Alin Tişe ameninţă că va face tot posibilul ca aceasta să nu îşi primească avizele. Inclusiv, spune Tişe, Consiliul Judeţean ar putea să nu mai emită avize de construire în comuna Floreşti dacă ferma de pui va funcţiona în continuare.