Actualitate

Ferma de pui din Florești are autorizația de mediu suspendată

Horia Șulea, primarul comunei Florești a anunțat sâmbătă că autorizația de mediu pentru ferma de pui din Florești este suspendată.

Sursă foto: transilvaniareporter.ro Sursă foto: transilvaniareporter.ro

Primarul Floreştiului a fost cel care a contestat în justiţie eliberarea de către Agenţia de Protecţie a Mediului Cluj a autorizaţiei integrate de mediu pentru ferma de pui din comuna clujeană

"VICTORIE ! Asa cum am promis m-am luptat pentru a aduce dreptate si plus de confort florestenilor ! Tribunalul Cluj a SUSPENDAT autorizatia integrata de mediu nr.9/22.05.2017 emisa de APM Cluj pentru ferma de Pui Floresti Bravinvest. Decizia este cu EXECUTORIE dar da, cu drept de recurs ! (Si totodata s-a consfintit calitatea procesuala activa a Comunei Floresti, prin primar Horia Sulea)


Urmeaza judecata pe fond a spetei privind ANULAREA ceruta de Comuna Floresti, prin primar Horia Sulea !

Asa ca, va rog, incepand de vineri 15 decembrie, FERMA DE PUI BRAVINVEST DIN FLORESTI NU ARE AUTORIZATIE DE MEDIU SI IMPLICIT NU POATE FUNCTIONA", a anunţat pe Facebook primarul Horia Şulea.


Floreştenii care locuiesc în zona fermei de pui s-au opus vehement acordării unei noi autorizaţii integrate de mediu, pentru societatea care operează această fermă, plângându-se de mirosul insuportabil.

Primăria Floreşti dar şi Consiliul Judeţean Cluj au cerut de mai multe ori pe parcursul anului să nu fie acordată o nouă autorizaţie în acest caz.

Ultimele Stiri
abonare newsletter