Actualitate

E.Coli găsit în carne. Care este situaţia la Cluj

Controalele făcute de inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare (ANSVSA) la mai mulţi agenţi economici din ţară au dus la descoperirea bacteriei Escherichia Coli (E.Coli) în patru probe din carne de mici, caş, carne tocată şi carne de oaie, găsite într-un restaurant, într-o carmangerie şi într-un abator din judeţele Giurgiu, Vaslui, Iaşi şi Timiş.

Actualitate

Controale la fermele din Cluj şi restul Transilvaniei: E-coli găsit în lapte

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a descoperit prezenţa E-coli într-o probă de lapte crud provenită de la o fermă din judeţul Alba şi în două probe recoltate de pe suprafaţa carcaselor de ovine provenite de la o unitate de abatorizare din judeţul Maramureş.


abonare newsletter
banners