monitorulcj.ro Menu

Pe cine mizează Dragnea la Cluj?

PSD-iştii clujeni sunt sub conducere interimară de aproape doi ani, dar nu se grăbesc să organizeze alegeri. Nici conducerea naţională a partidului nu pare interesată de acest subiect. Până la fixarea unui calendar, social democraţii se pot apuca de calcule.

Ionuţ Rusu, şeful de la Polivalentă, luat peste picior de consilierii locali. Nu a fost în stare să lege două propoziţii citind de pe foaie

Şeful de la Polivalentă, Ionuţ Rusu, s-a făcut de râs în plenul Consiliului Local când se dezbătea aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 al Sălii Polivalente. Recent, Rusu a fost implicat într-un scandal, el fiind încătuşat şi dus la Poliţie pentru că ar fi încercat să spargă un control antitero ce se efectua înaintea meciului România-Danemarca.

Lovitură de teatru. Primăria nu preia Cluj Arena. Boc: PSD a trimis Cluj Arena la groapă

Consilierii locali nu au votat proiectul privind solicitarea Consiliului Judeţean Cluj de preluare a stadionului Cluj Arena în domeniul public municipal. Ca să treacă, proiectul ar fi trebuit să fie votat de 18 consilieri. Doar 17 consilieri au votat pentru (PNL şi UDMR), consilierii PSD + ALDE preferând să se abţină de vot reclamând că nu au existat dezbateri serioase pe acest proiect.

Ce promisiuni le fac clujenilor consilierii social democrați

În campania electorală partidele și candidații promiteau marea cu sarea. Acum, după ce și-au câștigat mandatele pentru următorii patru ani, la fel, aleșii se lansează în proiecte mărețe. Rămâne de văzut în ce măsură se vor ține de cuvânt și cât din ce promit acum vor și face concret, în următorii patru ani. Noi vom fi cu ochii pe ei.

Topul celor mai bogați consilieri locali din vechiul mandat

Consilierii locali din vechiul mandat și-au depus, miercuri, declarațiile de avere pe anul trecut. Unii dintre ei sunt adevărați moșieri, stăpâni peste pământuri, alții sunt mari iubitori de artă și bijuterii, iar alții au foarte mulți bani în bancă.

Consilierii locali PSD cer ședință pentru demiterea CA al Sălii Polivalente. Un membru al Consiliului a demisionat deja.

Social democrații clujeni politizează incidentul de la Sala Polivalentă. Consilierii PSD vor să convoace o ședință de îndată pentru ziua de marți, care să aibă ca unic subiect demiterea Consiliului de Administrație (CA) al Sălii Polivalente pentru lipsa de transparență și lipsa de comunicare în cazul incidentului de sâmbătă seara.