monitorulcj.ro Menu

Pe cine mizează Dragnea la Cluj?

PSD-iştii clujeni sunt sub conducere interimară de aproape doi ani, dar nu se grăbesc să organizeze alegeri. Nici conducerea naţională a partidului nu pare interesată de acest subiect. Până la fixarea unui calendar, social democraţii se pot apuca de calcule.

Deputatul PSD Cornel Itu: „judeţul Cluj se va îmbogăţi cu un nou muzeu”

Camera Deputaţilor a adoptat vineri proiectul de lege pentru înfiinţarea Centrului Muzeal al Locomotivelor, act normativ iniţiat şi susţinut de deputatul PSD Cornel Itu în comisiile de specialitate ale Parlamentului, precum şi în faza dezbaterii în şedinţa de plen a Camerei.

Parlamentarii PSD Cluj vor vota moțiunea de cenzură

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat, sâmbătă, că toţi parlamentarii filialei judeţene vor vota moţiunea de cenzură a partidului, care să ducă la căderea Guvernului Grindeanu.

Proiectul privind ucenicia, avantajos pentru tineri şi IMM-uri

Deputatul PSD Cornel Itu subliniază că Legea ucenciei aduce o serie de avantaje tinerilor şi angajatorilor. Potrivit noii legi, angajatorul care încheie un contract de ucenicie, pe toată perioada derulării acestuia, beneficiază, la cerere, de o sumă în cuantum de 1125 lei/lună (echivalentul în lei a 250 de euro/lună), bani proveniţi din bugetul asigurărilor pentru şomaj.