Politică

Președintele PSD lămurește haosul de la Cluj: „Horia Nasra și Cornel Itu sunt în partid!”

Președintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat că deputații clujeni Horia Nasra și Cornel Itu sunt pesediști „cu acte în regulă”.

Președintele PSD lămurește haosul de la Cluj: „Horia Nasra și Cornel Itu sunt în partid!”, sursă foto: Facebook Horia Nasra Președintele PSD lămurește haosul de la Cluj: „Horia Nasra și Cornel Itu sunt în partid!”, sursă foto: Facebook Horia Nasra

În ziua citirii moțiunii de cenzură, PSD rămânea fără doi parlamentari. Deputații PSD de Cluj Cornel Itu si Horia Nasra, alături de senatorul Vasile Ilea, Remus Lăpușan și alți primari și consilieri social-democrați, și-au dat demisia și s-au înscris în ProRomânia, anunțase Victor Ponta. Totul s-a întâmplat după ce Nasra fusese sancționat de conducerea PSD pentru rezultatele proaste la alegerile europarlamentare, pierzând și funcția de lider interimar al PSD Cluj.

La mai puțin de o săptămână de la anunțul fostului premier, deputatul clujean dezvăluia lovitura de teatru: s-a întors în PSD! Nu singur, ci alături de Cornel Itu. Noul lider al PSD Cluj, Liviu Alexa, a criticat în termeni duri „plimbarea” celor doi dintr-un partid în altul, declarând că aceștia s-ar putea reînscrie în PSD abia după un an și doar cu acceptul Biroului Permanent Județean. Acum, liderul național al social-democraților a făcut lumină.


„Sunt în PSD! Domnul Nasra și domnul Itu sunt în PSD, sunt în grup și în regulă la partid”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3, vorbind și despre posibilele reveniri ale lui Mihai Tudose, Sorin Grindeanu și Marian Neacșu. Toți trei sunt foști membri cu vechime în PSD și „colegi care au performat atât în funcțiile guvernamentale, cât și în cele politice”, spune Horia Nasra, care afirmă că revenirea celor trei în PSD ar fi utilă.

„În perioada următoare, alături de colegul Cornel Itu, vom monitoriza investițiile propuse de Guvernul PNL în Cluj. Lista este lungă, așteptăm finanțarea unor proiecte locale și un buget consistent pentru lucrări de infrastructură la nivel județean și regional!”, a promis deputatul clujean, entuziasmat de clarificările aduse de Marcel Ciolacu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter