monitorulcj.ro Menu

Săptămâna Patimilor, sub semnul agresivităţii

Oamenii au tendinţa să copieze comportamentul persoanelor publice şi modelele promovate în mass-media. Ultimele zile au stat sub semnul agresivităţii în Cluj-Napoca, fie că vorbim de conflicte verbale dure, fie că vorbim despre lovituri sau îmbrânceli.

Un alt scandal în faţa clubului Nox de pe strada Bucureşti: Un client a fost lovit în cap cu o crosă de golf. Clubul a fost ÎNCHIS

După scandalul din 25 noiembrie cu săbii şi cuţite din faţa clubului Nox de pe strada Bucureşti, un alt scandal a avut loc sâmbătă noaptea în acelaşi loc. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat un tânăr de 32 ani din Cluj-Napoca care s-a deplasat în acest local unde a agresat o persoană.

VIDEO: Bătaie cu SĂBII şi CUŢITE în centrul Clujului - UPDATE

Bătăie ca în vestul sălbatic pe strada Bucureşti din centrul municipiului Cluj-Napoca. Doi fraţi au fost arestaţi pentru o perioadă de 29 de zile, după ce au provocat un imens scandal folosind un cuţit şi o sabie pentru a-şi ataca adversarii.

Luptătorul de K1, Răzvan Benche, care a fost arestat în dosarul Scutul Negru, va reprezenta România la o gală de kickbox în Olanda

Răzvan Benche, unul din cei mai importanti kickboxeri de categorie grea din România, va susţine un meci de kickbox în cadrul galei Enfusion Live care va avea loc în 3 noiembrie în Olanda. Benche îl va întâlni pe luptătorul olandez de clasa A, Fred Sikking, deţinător a multiple titluri atât în Olanda, cât şi în Thailanda.

Trei bătăuși clujeni au fost reţinuţi de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie din municipiul Cluj-Napoca au început urmărirea penală faţă de Z. E. de 23 ani, M. S. de 22 ani şi C. P. de 44 ani, suspecţi de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală şi lovire.