Actualitate

Clujean, băgat în spital de doi tineri după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele. Agresorul, cercetat în libertate

La data de 11 octombrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigaţii Criminale au dispus începerea urmăririi penale față de un bărbat de 27 ani, din Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală gravă.

La data de 30 septembrie, în jurul orei 17:00, suspectul, împreună cu o altă persoană de sex masculin, l-ar fi agresat fizic prin lovire cu pumnii, picioarele și un baston telescopic pe un tânăr de 23 ani, în timp ce se aflau în spatele unui imobil de pe strada Dunării din municipiul Cluj-Napoca. În urma loviturilor primite, victima a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare peste 60 de zile de îngrijiri medicale.

După depistarea de către poliţişti a lui E. Iosif de 27 ani, s-a dispus reţinerea acestuia pentru 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă. Ulterior, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, însă Judecătoria municipiului Cluj-Napoca a dispus cercetarea bărbatului în stare de libertate întrucât nu prezintă pericol social, luându-se față de acesta măsura obligării de a nu părăsi țara.


În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificat şi cel de-al doilea suspect, un tânăr de 22 ani, tot din municipiul Cluj-Napoca, care după producerea faptei a părăsit teritoriul ţării. "În prezent, verificările poliţiştilor continuă, pentru stabilirea implicării acestui suspect în comiterea faptei", au precizat reprezentanţii IPJ Cluj. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter