Actualitate

Reţinut pentru tentativă de omor după ce şi-a lovit în cap colegul de pahar

Un bărbat de 35 de ani a fost reţinut 24 de ore de către poliţiştii clujeni pentru tentativă de omor. Acesta i-ar fi cauzat unui tânăr leziuni care necesită 65-70 de zile de îngrijiri medicale.

sursa foto: adevarul.ro sursa foto: adevarul.ro

Un tânăr de 24 de ani din Maramureș a fost luni noaptea victima unei agresiuni comise chiar de prietenul său de pahar. La data de 22 iulie, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată despre faptul că în noaptea de 21 spre 22 iulie, în jurul orei 01:00, un bărbat de 24 de ani, din judeţul Maramureş, ar fi fost victima unei agresiuni comise pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca.

"La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că între doi bărbaţi a survenit un conflict spontan, în apropierea unui local public, după ce anterior au consumat împreună băuturi alcoolice. În fapt, un bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, i-ar fi aplicat victimei lovituri în zona capului cu un obiect contodent, cauzându-i leziuni care necesită 65-70 de zile de îngrijiri medicale", au declarat polițiștii de la IPJ Cluj.


Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă dla infracţiunea de omor, iar acum urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Articol scris de Ana Racheleanu, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul II

Ultimele Stiri
abonare newsletter