Ştiri din Transilvania

ZODIACUL sexual. Ce poziție preferă partenerul tău, în funcție de zodia pe care o are?

ZODIACUL sexual. Află ce care e poziția preferată a fiecărei zodii sau chiar posibile idei care ți-ar putea condimenta viața împreună cu partenerul tău.

 

 


ZODIACUL sexual. Astrele influențează mult modul în care unele zodii sunt satisfăcute. În timp ce pentru unii, clasica poziţie a misionarului este tot ceea ce vor, pentru alții asta nu înseamnă mai nimic. Pentru a-ţi cunoaşte partenerul sau partenera cât mai bine, află ce poziţii o excită cel mai mult, în funcţie de trăsăturile specifice semnului zodiacal.

Zodiacul sexual. BERBEC

Acestui semn zodiacal aventuros, care crede în fiorul unei partide de sex extravagante şi mai puţin romantice, orice poziţie care imită un exerciţiu fizic complicat este de bun augur. De obicei flexibil, Berbecul iubeşte poziţia sexuală roaba sau altele ce presupun eforturi fizice complicate.


Zodiacul sexual. Taur

Nu neapărat un exibiţionist în viaţa lui sexuală, Taurul preferă cu plăcere poziţia misionarului sau oricare altă poziţie care să nu implice foarte mult efort fizic. Bărbatului Taur îi place să îşi ţină partenera în poală sau stând pe canapea în timp ce ea este cu spatele către el.


CITEȘTE ȘI:

Zodii bune la pat. Cum fac sex femeile în funcție de zodia în care s-au născut


Zodiacul sexual. GEMENI

Nativul din Gemeni este un partener erotic extrem de jucăuş, un iubitor al extremelor. Te poate surpinde cu o poziţie simplă, dar pasională cum este cea a misionarului sau poate să îşi dorească extravaganţe haioase. Iubeşte dansul eoritc (şi să îl ofere şi să îl primească) şi i se pare motivantă o poziţie sexuală care are loc undeva mai spontan și interesant decât patul.

Zodiacul sexual. Rac


Sensibilul Rac, oarecum timid este stimulat de poziţiile sexuale prin care reuşeşte o conexiune puternică cu partenerul, de o intimitate profundă. Bărbatul Rac iubeşte poziţiile sexuale care îi permit atingerea întregului corp al partenerei, cum este poziţia pe la spate, întinşi în pat sau poziţia misionarului.

CITEȘTE ȘI:

Zodiacul compatibilității sexuale. Care zodii se potrivesc la pat și care trebuie să se evite?

Zodiacul sexual. LEU

Aşa cum probabil vă aşteptaţi, Leului i se potrivesc poziţiile sexuale care îi permit controlul total al partenerului sexual. Pe bărbatul Leu îl excită poziţia în care femeia stă sprijinită de marginea patului sau a canapelei, cu spatele spre el. Tot pe la spate, cu femeia „în patru labe” îi poate aduce bărbatului Leu plăcere multă.

Zodiacul sexual. Fecioară

Misterioasei, dar şi conservatoarei Fecioară i se pare excitantă poziţia sexuală în picioare, faţă în faţă. Ambii parteneri îngenunchează pe un pat, uitându-se unul la celălalt, fapt ce are ca obiectiv cât mai multă intimitate. Încă un mic secret al nativului din Fecioară are legătură cu dorinţa de nou: acesta îşi doreşte să schimbe poziţiile sexuale în timpul aceluiaşi act sexual.

Zodiacul sexual. BALANȚĂ

Balanţa iubeşte acele poziţii sexuale care au o tentă exotică, dar care în acelaşi timp sunt foarte comode. Apoi, poziţiile sexuale care îl excită pe nativul acestei zodii trebuie să transmită romantism, senzualitate, artă erotică. În această descriere se poate încadra poziţia în genunchi pe pat, faţă în faţă, în timp ce bărbatul îi înconjoară talia femeii.

Zodiacul sexual. Scorpion

Scorpionul iubeşte toate poziţiile sexuale care au o intensitate hiptnotică. Un exemplu potrivit ar fi cea în care bărbatul îi ţine coapsele femeii, ce stă cu spatele la el.

CITEȘTE ȘI:

5 SECRETE pentru femei. Cum să-l faci să-ți mănânce din palmă?

Zodiacul sexual. SĂGETĂTOR

Atât femeii, cât şi bărbatului din Săgetător i se par atrăgătoare şi stimulante poziţiile sexuale care îi oferă adrenalină şi care reprezintă materializarea sexului impulsiv, fără inhibiţii. Poziţia  femeia stă pe spate, ridicându-şi abdomenul către partener, cu mâinile spijinite de pat. Bărbatul îngenunchează în faţa ei şi îi ține coapsele pe care se sprijină.

Zodiacul sexual. Capricorn

Cu un Capricorn nu trebuie să îţi încerci prea mult norocul, cu el trebuie să abordezi o tehnică clasică şi sigură. Iubeşte poziţia misionarului şi poziţia în care femeia este întinsă pe spate, iar bărbatul o ridică spre el. Poziţia sexuală din urmă îl excită mai mult pentru diversitate. De asemenea, o poziţie provocatoare şi sigură pentru nativul din Capricorn (când poziţia misionarului devine prea monotonă) este cea în care femeia stă pe marginea patului, pe spate, cu picioarele desfăcute.

Zodiacul sexual. VĂRSĂTOR

Orice poziţie care îi stimulează imaginaţia este dătătoare de plăceri ascunse pentru îndrăzneţul Vărsător: podul, stând pe bărbat ca într-un fotoliu, dar și multe altele. Bineînţeles, pentru bărbatul Vărsător, orgasmică este şi orice poziţie extravagantă în care partenera îi face sex oral.

Zodiacul sexual. Peşti

Nativul din Peşti este un partener sexual complex şi pasional, adoră să îşi privească iubitul sau iubita în ochi în timpul actului sexual şi să îi exploateze fiecare parte a trupului său. De aceea, excitant pentru nativul Peşti este nemuritoarea poziţie a misionarului, în cazul bărbaţilor din Peşti, mult mai provocatoare fiind cea în care femeia stă deasupra.

CITEȘTE ȘI:

Zodiile care sărută cel mai bine. Află cum săruți în funcție de zodie! Partenerul tău se pricepe?

Ultimele Stiri
abonare newsletter