Ştiri din Transilvania

Prima încălcare a legii pe lotul abia inaugurat din Autostrada Transilvania! Șmecher cu BMW, surprins pe contrasens

Lotul Suplacu de Barcău-Nușfalău din Autostrada Transilvania a fost inaugurat joi, iar în aceeași zi a apărut și prima abatere de la lege pe această secțiune.

Șmecher cu BMW, surprins pe contrasens pe Autostrada Transilvania / Foto: sportulsalajean.ro Șmecher cu BMW, surprins pe contrasens pe Autostrada Transilvania / Foto: sportulsalajean.ro

 

 


Circulația rutieră a fost deschisă pe secțiunea Suplacu de Barcău-Nușfalău din Autostrada Transilvania în cursul zilei de joi, 21 septembrie.

 


„Infrastructura rutieră din România se construiește cu mulți bani publici, muncă multă, și din păcate, este scena și unor tragedii. Astăzi, o dată cu deschiderea circulației pe cei 13,5 km ai secțiunii Suplacu de Barcău-Nușfalău (Autostrada Transilvania), România are peste 1000 de km de drum de mare viteză (autostradă și drum expres)”, anunța joi CNAIR.

Nici nu s-a inaugurat bine această parte a autostrăzii, că deja a apărut un șofer care a încălcat legea. Un șmecher cu mașina marca BMW a fost surprins pe Autostrada Transilvania conducând pe contrasens, scrie sportulsalajean.ro.


Fotografia a fost postată pe rețelele de socializare, iar oamenii au comentat că șoferul e „pericol public, nu-i de râs, e de plâns!”

„Io fi spus cineva că la Nusfalau să coboare de pe Autostradă, să nu tot meargă până la Cluj?”, a spus un alt internaut.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Autostrada Transilvania. România atinge borna de 1.000 km de autostradă, prin deschiderea segmentului Nușfalău-Suplacu de Barcău.

Boc, despre drumul de legătură la Autostrada Transilvania: „Iată că se lucrează! Nu va mai veni prin Cluj traficul care aglomerează orașul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter