Ştiri din Transilvania

Un turist german a murit electrocutat într-o gară din Arad, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. A vrut să-și facă un selfie

Un tânăr turist german s-a curentat şi a decedat, în noaptea de luni spre marţi, în Gara Ghioroc, din judeţul Arad.

Șine de cale ferată/ Foto: pixabay.com Șine de cale ferată/ Foto: pixabay.com

 

 


Un tânăr turist german s-a curentat şi a decedat, în noaptea de luni spre marţi, în Gara Ghioroc, din judeţul Arad, după ce s-ar fi urcat pe un vagon de tren pentru a face fotografii.

 


Turistul avea 21 de ani şi se afla în vacanţă în România, iar luni seara a petrecut pe plaja lacului Ghioroc, care se află în apropiere de gară.

CITEȘTE ȘI:
Tânăr CĂZUT din tren în județul Cluj! A fost transportat cu ambulanța la spital în stare GRAVĂ

Martorii spun că a urcat pe un vagon pentru a face fotografii, moment în care s-ar fi produs un arc electric care l-a atins. Oamenii au sunat la 112 pentru a cere ajutor, iar victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Arad.


Medicii au găsit victima în stop cardio-respirator iar încercările de resuscitare nu au avut succes. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au declarat, pentru Agerpres, că cercetările sunt făcute de Poliţia Transporturi Arad, trupul neînsufleţit fiind transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad în vederea efectuării autopsiei.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Uşa unui tren care circula pe ruta Cluj Napoca – Bucureşti Nord, smulsă în mers de un utilaj

Trenuri cu rute prin Cluj, întârzieri de peste 6 ore din cauza arborilor doborâți de furtună pe liniile de cale ferată

Etichete: selfie tren barbat mort
abonare newsletter