Actualitate

Uşa unui tren care circula pe ruta Cluj Napoca – Bucureşti Nord, smulsă în mers de un utilaj

Uşa de acces a ultimului vagon al trenului Cluj Napoca – Bucureşti Nord a fost smulsă marţi, la ieşire din staţia Bărăbanţ, de un utilaj feroviar. Trenul a avut o întârziere de peste o oră.

Tren aflat în circulație/ Foto sugestivă: CFR Călători - Facebook Tren aflat în circulație/ Foto sugestivă: CFR Călători - Facebook

 

 


Uşa de acces a ultimului vagon din compunerea trenului IR 1836 Cluj Napoca – Bucureşti Nord a fost smulsă marţi, la ieşire din staţia Bărăbanţ, de un utilaj feroviar care lucra la infrastructura feroviară pe linia alăturată, a anunţat marţi CFR Călători.

 


„Astăzi, 8 august 2023, la ieşire din staţia Bărăbanţ, un utilaj feroviar care se afla şi lucra la infrastructura feroviară a intrat în gabaritul de trecere agăţând şi smulgând uşa de acces a ultimului vagon din compunerea trenului IR 1836 Cluj Napoca – Bucureşti Nord, care circulă pe linia alăturată. Menţionăm că uşa de acces este culisantă cu acţionare digitală, iar deschiderea acesteia este posibilă numai pe timpul staţionării trenului”, se precizează în comunicat.

Conform sursei citate, şeful de tren se află în vagonul în cauză şi asigură siguranţa pasagerilor pentru evitarea eventualelor probleme. Demersurile de constatare a incidentului s-au realizat în staţia Vinţu de Jos de unde trenul a plecat cu o întârziere de 79 de minute, urmând ca vagonul să fie înlocuit în staţia Simeria.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat de 70 de ani, MORT după ce a fost LOVIT DE TREN, în Apahida

Un bărbat a fost lovit de tren în Cluj-Napoca. Victima, transportată de urgență la spital. VIDEO

abonare newsletter