Actualitate

Tânăr CĂZUT din tren în județul Cluj! A fost transportat cu ambulanța la spital în stare GRAVĂ

Un tânăr de 30 de ani, căzut din tren în județul Cluj, a fost transportat la spital în stare gravă. Bărbatul se afla într-un tren care circula pe ruta Galați - Cluj-Napoca.

Bărbat căzut din tren, găsit în apropiere de Gara Gherla în stare de inconștiență și rănit grav / Foto: depositphotos.com Bărbat căzut din tren, găsit în apropiere de Gara Gherla în stare de inconștiență și rănit grav / Foto: depositphotos.com

 

 


Un tânăr de aproximativ 30 de ani a fost găsit în apropiere de Gara Gherla în stare de inconștiență și grav rănit. Potrivit ISU Cluj, cel mai probabil bărbatul a căzut din tren.

 


Salvatorii SMURD au intervenit la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale și l-au transportat la spital:

„Un echipaj SMURD din cadrul punctului de lucru Gherla a intervenit, în urmă cu puțin timp, pentru a acorda primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cel mai probabil căzut din tren, în apropiere de Gara Gherla. Bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență și prezenta multiple traumatisme grave. Echipajul SMURD a evaluat victima, a menținut-o pe poziție de siguranță și a îngrijit rănile, până la sosirea echipajului SAJ, alături de care i-au acordat asistență medicală de urgență, fiind transportat apoi, de către cel din urmă, la unitatea de primiri urgențe din Cluj-Napoca pentru îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.


UPDATE: Tânărul circula pe ruta Galați-Cluj-Napoca

„La data de 12 august a.c., în jurul orei 18.45, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi suferit o accidentare după ce, probabil, ar fi căzut din tren, în apropierea municipiului Gherla. În urma primelor verificări efectuate, polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din județul Bacău, care ar fi călătorit pe relația Galați - Cluj-Napoca. În continuare polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și a aspectelor de interes în cauză. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Jos pălăria! Medicii clujeni au salvat 8 pacienți prin transplant! Maraton de 6 ZILE a medicilor români, pentru 24 de vieți

VIDEO cu momentul accidentului de sâmbătă din Jucu! Unul dintre șoferi era BĂUT

Etichete: tanar grav tren spital
Ultimele Stiri
abonare newsletter