Ştiri din Transilvania

Un tânăr a căzut dintr-un tractor și a murit. Șoferul băut și fără permis a părăsit locul accidentului

Un tânăr a murit, marţi seara, în Harghita, după ce a căzut dintr-un tractor condus de un bărbat băut şi fără permis şi care a părăsit locul accidentului, acesta fiind ulterior identificat şi reţinut.

Un tânăr a murit, marţi seara, în Harghita, după ce a căzut dintr-un tractor condus de un bărbat băut şi fără permis şi care a părăsit locul accidentului, acesta fiind ulterior identificat şi reţinut/ Foto: pixabay.com Un tânăr a murit, marţi seara, în Harghita, după ce a căzut dintr-un tractor condus de un bărbat băut şi fără permis şi care a părăsit locul accidentului, acesta fiind ulterior identificat şi reţinut/ Foto: pixabay.com

 

 


Un tânăr a murit, marţi seara, în localitatea Căpâlniţa, după ce a căzut dintr-un tractor condus de un bărbat băut şi fără permis şi care a părăsit locul accidentului, acesta fiind ulterior identificat şi reţinut.

 


Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat, miercuri, că un bărbat, de 38 ani, din Căpâlniţa, conducea un tractor agricol, marţi seara, pe raza localităţii, iar în vehicul se mai afla un bărbat, de 28 ani.

CITEȘTE ȘI:
Accident mortal în Bobâlna! Bărbat, prins sub un tractor. A murit până la sosirea salvatorilor. FOTO
Accident între o mașină și un tractor cu remorcă, în Câțcău! Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital. FOTO

La un moment dat, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut din tractor, suferind leziuni grave. Sursa citată a precizat că victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale de către un echipaj de ambulanţă care a constatat, la faţa locului, decesul acesteia.


Șoferul a fugit de la locul accidentului

Bărbatul aflat la volan şi-a continuat deplasarea, părăsind locul evenimentului şi a fost identificat, la scurt timp, de către poliţişti. În urma testării cu aparatul etiloest, s-a constatat că  prezenta o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc pentru recoltarea de probe biologice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana aflată la volan nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.Biroul de Presă al IJP Harghita a menţionat că, în acest context, a fost deschis un  dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de  „conducerea pe drumul public a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere auto, ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor în drept şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc. Autorul accidentului a fost reţinut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat instanţei competente, Judecătoria Odorheiu Secuiesc, cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI:

Accident între două mașini și un tractor, în Iclod! O femeie de 72 de ani a ajuns la spital. FOTO

Accident la ieșire din Huedin, între o mașină și un tractor! Trei persoane, transportate la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter