Actualitate

Accident între o mașină și un tractor cu remorcă, în Câțcău! Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital. FOTO

Un accident grav a avut loc marți noaptea între o mașină și un tractor cu remorcă, pe raza localității Câțcău. În urma impactului a rezultat o victimă.

În accident au fost implicate un autoturism și un tractor cu remorcă / Foto: ISU Cluj În accident au fost implicate un autoturism și un tractor cu remorcă / Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut în localitatea Câțcău.

Foto: ISU Cluj

La fața locului au găsit o mașină răsturnată și un tractor cu remorcă.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 


În urma accidentului, un tânăr de 26 de ani a fost rănit și transportat de urgență la spital:

Foto: ISU Cluj

„În accident au fost implicate un autoturism și un tractor cu remorcă. Atunci când salvatorii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit autoturismul răsturnat. Din fericire nu au fost persoane încarcerate. Un bărbat de 26 de ani a fost transportat la spital de către echipajele SMURD. Acesta era semiconștient, însă nu suferise leziuni care să îi pună viața în pericol. 


La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. De această dată avem fotografii doar cu coordonate, le distribui aici pentru cei interesați”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Mort de beat și cu permisul suspendat, un șofer a provocat un accident pe Calea Turzii

Mașină în flăcări pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. FOTO

abonare newsletter